"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bilecik: OHAL sürecinde seçim, Türkiye’yi dış dünyada zorda bırakır

17 Nisan 2018, Salı 15:30
İş dünyası olarak erken seçimi doğru bulmadıklarını belirten TÜSİAD Başkanı Bilecik, erken seçimin enflasyonla mücadeleyi ortadan kaldıracağını savundu.

Siyasetin gündemi erken seçim açıklamaları ile sarsılırken, iş dünyasının çatısı erken seçim tartışmalarından hoşnut değil. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda erken seçim çağrısı yapması piyasaları hareketlendirirken, iş dünyasını memnun etmedi. 

Enflasyonla mücadele yılı olmasını bekliyorduk

Tüm bu gelişmelerin ardından TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, iş dünyası olarak erken seçimi doğru bulmadıklarını belirterek, "2018 yılının yapısal reformlar ve enflasyonla mücadele yılı olmasını bekliyorduk" dedi.

Bilecik, "Erken seçim yapmak yapısal reform ve enflasyonla mücadele sürecini tamamen ortadan kaldırır. OHAL sürecinde seçim, Türkiye’yi dış dünyada zorda bırakır. Bugüne kadar cumhurbaşkanı, başbakan ve diğer siyasi liderlerden seçimlerin zamanında yapılacağına dair aldığımız mesajları tamamen desteklemiştik" diye konuştu. 

Etiketler: erken seçim, enflasyon, OHAL
Okunma Sayısı: 2247
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı