"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bingöl'de 1 PKK'lı yakalandı

27 Ekim 2016, Perşembe 16:07
Bingöl'ün Genç ilçesi Yeniyazı bölgesinde yürütülen operasyonlarda, arazi arama tarama esnasında bol miktarda mühimmat, yaşam malzemesi ve 1 PKK'lı sağ olarak ele geçirildi.

Bingöl Valiliği, 49'uncu Komando Tugay Komutalığı tarafından Genç İlçesi Yeniyazı Bölgesi'nde 'Şehit Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye-24 Operasyonu'nun sürdürüldüğünü açıkladı. Operasyon kapsamında 26 Ekim 2016 günü saat 09.30 sıralarında Yeniyazı Köyü Hel Tepe bölgesinde yapılan arazi arama/taraması esnasında teröristin sağ olarak yakalandığı belirtildi. Valilik açıklamasında şöyle denildi:

"Bölgede devam eden operasyon sonucunda; 1 Kalaşnikof piyade tüfeği, 12 el bombası, 1 RPG-7 roketatar, 3 RPG-7 roketatar mühimmatı, 1 tabanca, 1 Yaesu marka telsiz, 3 büyük tüp, 6 adet sırt çantası ve bol miktarda kuru erzak ele geçirilmiştir. Ayrıca bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı değerlendirilen 9 şahıs gözaltına alınmış 2'si tutuklanmıştır."

DHA

Etiketler: bingöl
Okunma Sayısı: 1035
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı