"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir günlük bebeğiyle cezaevine götürüldü

19 Ocak 2018, Cuma 09:06
Cezaevinden doğum için hastaneye getirilen bir tutuklu, bir günlük bebeğiyle tekrar cezaevine götürüldü.

Cezaevinden hastaneye getirilen ve önceki gün doğum yapan, yanına annesi dahi refakatçi verilmeyen Ayşe Ateş, tekrar cezaevine götürüldü. Ateş’e doktorları odada refakatçi önermelerine rağmen savcılık bunu kabul etmedi. Doğumhane kapısı önünde bekleyen asker ve polisler Ayşe Ateş’i bir günlük bebeğiyle birlikte tekrar cezaevine götürdü.

Ayşe Ateş, KHK ile ihraç edilmiş, gebeliğinin 5. ayında İzmir Şakran Cezaevinden hastaneye kaldırılmıştı. Yaşananlara sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, “Refakatçisine izin verilmeden hastanede tek başına doğum yaptı. Annesine torununu başka bir odada görme izni dahi verilmedi. 1 günlük bebeği ile cezaevine geri götürüldü. Mahkum değil, ilk duruşması dahi yapılmadı. Böyle vicdansızlığı tarih yazmadı” dedi.

Okunma Sayısı: 6855
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Tolstoy

    19.1.2018 16:06:42

    İdraklerin kapandığı bir dönem. Bu annenin ne suçu var. Suçlu olana bile hamileliğin altıncı ayından sonra cezaevinde kalması yasakken, kanunlar nasıl askıya alınır, buna kimse neden sesini çıkarmaz. O kadsr avukat savcı boşuna mı okumuş bu ülkede. Gerçi üniversitelerimiz sanki gençleri önemseyip hem ilmi eğitim hem karakter eğitimi veriyormuş gibi konuştum.

  • hak galip

    19.1.2018 14:00:45

    yazıklar olsun. bu memleketin hali nedir boyle. düşmanaa bile merhamet eden bir millet olarak vatanında bu kadar zalimlik yapan her kim olursa olsun ya Rab sana havale ediyorum. hangi haber sitesi yazacak bunu hiçkimse. medya kör olmuş vicdanlar susmuş. Allah ım sen o annenin gönlünde mutluluklar nasip eyle. cezaevınde de olsa seni tanıyorsa bahtiyar odur

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı