"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir ilçeye daha 'kayyım' atandı

31 Ocak 2017, Salı 12:04
Elazığ'ın Karakoçan İlçe Belediye Başkanı DBP'li Burhan Kocaman, 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan yürütülen soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı, yerine ise İlçe Kaymakamı Cemil Sarıoğlu atandı.

Karakoçan Belediye Başkanı Burhan Kocaman ve Eş Başkan Cennet Ayık, yargılandıkları 'zimmet' suçu davasından 3'er yıl 45'er gün gün hapis cezası verilmesinin ardından, karara itiraz etti.

Eş Başkanlar Kocaman ve Ayık, mahkemeden yanıt beklerken, İçişleri Bakanlığı Belediye Başkanı Burhan Kocaman'ı, 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan yürütülen soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırdı.

Elazığ Valiliği'nce konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, " 5393 sayılı Belediye Kanununun 45'inci maddesinin ikinci fıkrası ile 46'ncı maddesi hükümleri kapsamında Belediye Başkanvekilliğine Karakoçan Kaymakamı Cemil Sarıoğlu görevlendirilmiştir" denildi.

DHA

Etiketler: elazığ, karakoçan, kayyım
Okunma Sayısı: 1462
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • numan

    31.1.2017 13:54:59

    ne diye seçimler varki;bırakalım memleketi kayyımlar idare etsin.Sanki bu insanlar uzaydan geldi ve debizim yeni haberimizoluyor

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı