"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir önemli uyarı da PTT'den geldi!

02 Haziran 2017, Cuma 10:51
Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) AŞ tarafından, şirketle ilgisi olmayan bazı şahısların asılsız belgelerle "sahte işe alınma/atama yazıları" gönderdikleri ve bu yolla maddi kazanç elde etmeye çalıştıkları belirtilerek, vatandaşlar uyarıldı.

PTT AŞ'den yapılan açıklamada; kurumun, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde Çalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmeliğin "İşe alınmada aranacak genel şartlar" başlıklı maddesinde belirtilen şartlar çerçevesinde, KPSS'ye giren ve Yönetim Kurulunca belirlenen asgari puanı alan adaylar arasından mülakatla personel alımı yaptığına işaret edilerek, alımların Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesinde duyurulduğu belirtildi.

Genel Müdürlüğe ulaşan bazı belge ve bilgilerden hareketle, şirketle ilgisi olmayan bazı şahısların asılsız belge düzenledikleri, sahte şirket anteti ve isimlerle sahte işe alınma/atama yazıları gönderdikleri ve bu yolla maddi kazanç elde etmeye çalıştıklarının tespit edildiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Vatandaşlarımızın mağdur olmamasını teminen bu tür yasa dışı işlemlere karşı dikkatli olunması, kötü niyetli kişiler tarafından hazırlanan sahte belgelere itibar edilmemesi ve dolandırıcılık amaçlı muhtemel maddi taleplere karşılık verilmemesi gerekmekte olup, söz konusu suç ve suça karışmış şahıslar hakkında yasal işlem başlatılacaktır."

AA

Etiketler: ptt, dolandırıcı, uyarı
Okunma Sayısı: 2207
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mehmet Emir

    2.6.2017 11:01:33

    haberi okudum ve "PTT AŞ'den yapılan açıklamada, faaliyet gösterdiği sektörlerde hizmet kalitesi ve çeşitliliğini daha da artırarak dünya markası olma hedefine emin adımlarla ilerleyen Şirketin, ülke ekonomisine ve istihdama önemli katkılarda" cümlesi beni baştan bitirdi: Gaziemir-Menderes çıkışında yüze yakın kargo kamyonu çöplüğü oluşmuş durumda..bu manzara büyük resmi ortaya koyuyor maalesef.. selamlar..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı