"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir operasyon da Mersin Emniyetine

28 Ekim 2014, Salı 08:10
Mersin Emniyet Müdürlüğü, yasa dışı dinlemelerle ilgili olarak polise yönelik operasyon başlattı. Yaklaşık 20 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, yasa dışı dinlemelerle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, hakkında gözaltı kararı çıkarılan emniyet mensuplarına yönelik Sabah erken saatlerde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

ARALARINDA EMNİYET MÜDÜRLERİ DE VAR

Aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu çoğunluğu istihbarat şubede görevli yaklaşık 20 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında başka illerde görev yapan emniyet mensuplarının da bulunduğu öğrenildi.

Toroslar Devlet Hastanesi'nde sağlık raporları alınan emniyet mensupları sorgulanmak üzere Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Okunma Sayısı: 1158
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı