"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir vatandaşın tepkisi: Dolmabahçe'de fotoğraf çektirenler utansın

29 Temmuz 2015, Çarşamba 07:55
Amasya'da şehit cenazesi töreninde bir vatandaşın tepkisi dikkat çekti.

'Dolmabahçe'de fotoğraf çektirenler utansın' diye seslenen vatandaş, güvenlik güçleri için canlarını feda edeceklerini kaydetti. 

Muş'un Malazgirt ilçesinde teröristlerin silahlı saldırısında şehit edilen Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız'ın Amasya'nın Merzifon ilçesindeki cenaze töreninde vatandaş tepki gösterdi.

Tören sırasında asker ve polislere seslenerek tepkisini dile getiren vatandaş: "Dolmabahçe'de fotoğraf çektirenler utansın. Siz utanmayın. Hepinizin arkasındayız. Hepiniz için bu canımız feda olsun. Ama Dolmabahçe'de fotoğraf çektirenler utansın. " ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 1782
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı