"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bitlis'te PKK / KCK operasyonu: 12 gözaltı

05 Ocak 2016, Salı 13:04
Bitlis’in Tatvan ilçesinde bugün sabaha karşı evlere ve iş yerlerine yapılan PKK/KCK operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı.

Konuyla ilgili Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklama şöyle:

PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesi ve deşifre edilmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında; 05.01.2015 günü ilimiz Tatvan ilçesinde, Terör Örgütüne Yardım ve Yataklık Etmek, Terör Örgütüne Eleman Temini ve Terör Örgütü Propagandası Yapmaktan dolayı PKK/KCK terör örgütü üyesi oldukları değerlendirilen şahıslara yönelik olarak yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde (12) şahıs yakalanmıştır. Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; 4 adet tabanca, tabancalara ait 7 adet şarjör, 106 adet fişek 5 adet tüfek, tüfeklere ait 205 adet fişek, üzerinde YPG bayrağı olan forma, 10 adet cep telefonu, örgütsel dokümanlar (Gazete, Kitap, Dergi vb.), üzerinde Abdullah Öcalan’ın resmi bulunan takı ve anahtarlık ele geçirilmiştir. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile birlikte kararlıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Etiketler: bitlis, kck, pkk, operasyon
Okunma Sayısı: 1085
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı