"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bize doğruluk lazım

02 Temmuz 2016, Cumartesi
Bizim Aile dergisi Temmuz sayısında ‘Bize doğruluk lâzım’ diyerek, İslâm âleminin hastalıklarından “yalan”ı kapağına taşıyor.

Bu ay Bizim Aile’de, dinî, psikolojik olmak üzere, birçok bakış açısıyla konu alınan kapak dosyasında, Kâinatın Efendisi’nin (asm), doğru sözlü ve güvenilir oluşunu, “Muhammed’ül-Emîn” vasfını Muhammed Emin Yıldırım anlatıyor. Psk. Merve Koyuncu ise, “Çocuklar neden yalan söyler?” sorusuna cevap verirken, çocuklarla birlikte, aslında yetişkinlerin de söylediği yalanın altındaki duygulara değiniyor. Diğer yandan Uzm. Dr. Kenan Taştan evliliklerde, eşlerin birbirine söyledikleri yalanların sebeplerine değindiği röportajında, “Birey bozulursa aile de bozulur.” diyerek özellikle sosyal medyanın yalana teşvik eden bir unsur olmasından bahsediyor.

En hayırlısı...

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte, birçok öğrenciyi “üniversite ve bölüm tercihi” telaşı sarıyor. “İnsanların en hayırlısı, onlara en faydalı olandır”ı düstur edinip bölüm tercihinde bulunan Tuba Eren’le yapılan sohbet, bu yıl üniversite tercihi yapacak gençlere rehber olacak nitelikte. Ve tabi her ay olduğu gibi Gül Bahçesi, Hayatın İçinden, Ayın İçinden, Tatlı Sayfa, Yemek, Kelimat Çiçekleri, İbret Levhaları ve İslâm Klasikleri sizleri bekleyenler arasında. 

Kültür Sanat Servisi

Etiketler: bizim aile
Okunma Sayısı: 2401
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı