"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bizleri derin bir acıya boğdu...

01 Haziran 2017, Perşembe 01:34
Başbakan Binali Yıldırım, Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu 13 askerin şehit olması nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

Akşam saatlerinde, Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir helikopterin, yüksek gerilim hatlarına takılarak kaza kırıma uğraması sonucu, helikopterde bulunan 13 askerin şehit olduğu haberini teessürle öğrendiğini ifade eden Yıldırım, mesajında "Bizleri derin bir acıya boğan bu elim olayda, şehit olan kahraman vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Şehitlerimizin kederli aileleri ve yakınları başta olmak üzere bütün vatandaşlarımıza sabır ve baş sağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Şırnak'ta askeri helikopter düştü: 13 şehit

Şehit komutanın ailesine taziye ziyareti

Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, kazada şehit düşen 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen Tümgeneral Aydın'ın başkentteki evini ziyaret etti.

Yıldırım, ziyarette şehit Tümgeneral Aydın'ın ailesine taziye dileklerini iletti.

AA

Okunma Sayısı: 2286
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı