"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Böbrek hastası polis ameliyattan sonra cezaevine gönderildi

18 Mayıs 2015, Pazartesi 18:28
İleri derecede böbrek hastası olan tutuklu polis Ahmet Özdil, ameliyatının ardından tedavisi tamamlandığı gerekçesiyle tekrar cezaevine gönderildi.

Baba Mustafa Özdil, “Ameliyatı yaptık, durumu iyi dediler. Böbreğine stent takmışlar. İlerleyen günlerde tekrar getirip stenti alacaklarmış” dedi.

İleri derecede böbrek hastası olan ve 71 gün sonra hastaneye sevk izni verilen Komiser Ahmet Özdil, geçtiğimiz günlerde Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat edilmişti. Ahmet Özdil tedavisi tamamlandığı gerekçesiyle taburcu edilerek bugün öğle saatlerinde tekrar Silivri Cezaevine gönderildi. Konuyla ilgili bilgi veren Ahmet Özdil’in babası Mustafa Özdil, doktorların oğlunun durumunun iyi olduğunu söylediğini belirtti. 

Okunma Sayısı: 1992
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı