"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BOP’u bilmeyenler yarın yaşanacakları anlamakta zorlanır

08 Ekim 2018, Pazartesi 18:46
Eski MHP İstanbul Milletvekili emekli korgeneral Engin Alan, “Yurdumun insanları ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesini (BOP) öğrenmeden, ülkemizde bugün olanları ve yarın olacakları anlamakta zorlanacaktır” dedi.

Suriye’deki PKK’nın ABD sayesinde güçlendiğini söyleyen Alan, “Türkiye’nin olası harekatına karşı 60 bin hain silahlandırıldı” iddiasını ileri sürdü. Sözcü’den Saygı Öztürk’ün haberine göre Alan, bölgemizde yaşananlarla ilgili olarak şunları kaydetti; “BOP, BİP… İki projede büyük Ortadoğu bölgesindeki ülkeleri değiştirme, dönüştürme ve bu iki projeye uygun hale getirme hedefidir. Türkiye de hedefteki ülkelerin en önemlilerinden birisidir. Geçmişte Irak’ta, bugün Suriye’de yaşananlar ile yarın İran’da, Türkiye’de yaşanan ve yaşanacaklar birbirinden farklı değil.”

AA

Etiketler: engin alan, mhp, bop
Okunma Sayısı: 1719
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı