"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Borç yüzünden elektrikleri kesildi; mum yakan dede ile torun yangında öldü

26 Şubat 2016, Cuma 13:48
İzmir'in Dikili ilçesindeki bir evde çıkan yangında, 55 yaşındaki Kenan Ildırar ile 14 yaşındaki torunu Kenan Ayaz feci şekilde can verdi. Yangının çıktığı gün ödenemeyen 300 liralık borç yüzünden evin elektriğinin kesildiği, devrilen mum yüzünden ise yangının çıktığı öğrenildi.

Dikili’nin Taş Dede mevkisinde oturan Kenan Ildırar’a ait tek katlı müstakil evde, bugün saat 01.30 sıralarında yangın çıktı. Evden yükselen dumanları görenler yangını, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye, yangını söndürdü. Tamamen yanan konutu kontrol eden ekipler, ev sahibi Kenan Ildırar ile torunu Kenan Ayaz’ın yanmış cesetlerine ulaştı. Yapılan inceleme sonrası dede ve torunun cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İşsiz olan Kenan Ildırar’ın 300 lira tutarındaki elektrik borcunu ödeyememesi üzerine yangının çıktığı gün elektrikleri kesildiği ortaya çıktı. Bunun üzerine mumla geceyi geçirdikleri, yangının da devrilen mum yüzünden çıktığının belirlendiği kaydedildi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

DHA

Etiketler: izmir, dikili, yangın, elektrik, borç
Okunma Sayısı: 1253
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı