"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Bornozlu asker' esprisi istifa ettirdi

17 Ocak 2015, Cumartesi 20:53
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki karşılama töreninde 16 Türk devletini temsil eden askerlerden birinin kıyafetini Twitter hesabında bornoza benzeten Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Herken, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları protestosu üzerine istifa etmek zorunda kaldı.

Prof. Herken, partililerden gelen tepkiler üzerine Twitter hesabından yazısını kaldırdı. Buna rağmen partililerin tepkileri dinmedi. AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kılınç, dün bir grup partili, PTT binası önünde basın açıklaması yaparak Herken’e kargo ile bornoz gönderip, eski Türk devletlerinden birine ait olan kıyafeti işaret edip, alay ettiğini iddia ederek üzüntü duyduklarını söylemişti.

Gelişmeler üzerine Prof. Dr. Herken, Twitter hesabından, özensiz hazırlanmış bir tören kıyafeti ile ilgili esprili dille twit atmasıyla başladığını ve dekanlık görevinden istifa ettiğini bildirdi. Herken, istifasını doğruladı ve yorum yapmak istemediğini söyledi. (Cihan)

Okunma Sayısı: 2894
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı