"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Boydaklar gözaltına alındı

29 Temmuz 2016, Cuma 09:09
Kayseri Sanayi Odası Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Boydak ve yöneticilerden Halit Boydak bu sabah polis tarafından gözaltına alındı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ekipleri bu sabah saat 07.00 sıralarında  Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, eşi  Aliye, iki gün önce 'örgütün ablası' suçlamasıyla  tutuklanan Yönetim Kurulu üyesi  Şükrü Boydak ve şirket yöneticilerinden Halit Boydak'ı gözaltına alarak evlerinde arama yaptı.

Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak daha önce kuruluşa yönelik operasyonda tutuklandı ve halen Ankara'da cezaevinde bulunuyor. Boydak Holding'in  bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak için de gözaltı kararı verildi. Hacı Boydak'ın, rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'da ameliyat olduğu ve halen hastanede yattığı belirtildi.

DHA

Etiketler: kayseri, boydak, gözaltı
Okunma Sayısı: 3029
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • elaman

    29.7.2016 15:12:19

    şu an için bu ülkede namuslu şerefli alnı açık başı dik olmak,başarılı olup çok vergi vermek,ülkeyi dünyada temsil etmek ,ülkesini milletini sevmek,kısacası insan olmanın beş kuruş değeri yok

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı