"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu anlaşma kabul edilemez

20 Aralık 2015, Pazar
Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği, Mavi Marmara konusunda Türkiye ile İsrail ile mutabakata varmasına tepki göstererek, bunun kabul edilemeyeceğinin altını çizdi.

Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği, Mavi Marmara konusunda Türkiye ile İsrail ile mutabakata varmasına tepki göstererek, bunun kabul edilemeyeceğinin altını çizdi. 

İHH’nın ardından Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği’nden de bir açıklama geldi. Derneğin yaptığı açıklamada, “Biz Mavi Marmara gemisinde bulunan yaralılar, gaziler, şehit aileleri ve tüm özgürlük filosu katılımcıları  olarak, gündemde olan Türkiye ve Siyonist İsrail anlaşması iddiaları hakkında düşüncelerimizi siz kamuoyuyla paylaşmayı zarurî görmekteyiz” denildi.

Açıklamada, terör devleti İsrail’in vicdanlarda mahkûm edildiği Mavi Marmara saldırısının, tüm mecralarda terör eylemi olarak insanlığa karşı suç kapsamında kabul gördüğününe dikkat çekilerek, “Gerçek bu kadar açık ve net iken tarihten bugüne kadar yapmış olduğu anlaşmaların hiç birine sadık kalmayan Siyonist İsrail ile Türkiye’nin ilişkilerinin normalleşmesi özelde Filistin ve Türkiye’ye, genelde tüm ümmet coğrafyasına zarar verecek bir durumdur. Siz kamuoyunun bildiği gibi daha önce yaptıkları açıklamalarda tüm mavi Marmara yolcuları, yaralıları ve şehit aileleri ve özgürlük filosu katılımcıları tarafından; ödenen bedelin Filistinli kardeşlerimize uygulanan ablukanın kaldırılması amacı ile ödendiği ve tazminat dahil herhangi bir diğer sonucun öncelikli mesele olmadığı beyan edilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2664
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı