"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu arabalar ne anlama geliyor?

07 Haziran 2015, Pazar 16:19
Parlamento seçimlerinde oy verme işlemleri devam ederken, okul önlerinden plakasız araç ihbarları gelmeye başladı. Sosyal medyada da söz konusu araçlara dikkat çeken paylaşımlar yapıldı.

Türkiye genelinde milletvekilliği seçimi için oy verme işlemleri sürüyor. Çok sayıda seçim hilesine yönelik ihbarlar da sosyal medyaya düşmeye başladı. Bunlardan en önemlisi ise okul önlerindeki plakasız araçlara ilişkin ihbarlar.

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu fotoğrafladığı plakasız araçları Twitter adresinden paylaştı

Erdoğdu, Twitter hesabından, “Plakasız araçları Polis’e sordum… Bizim dediler… Neden plakasız dedim… Kem küm ettiler… Araştırıyoruz…” yazarak fotoğrafları paylaştı.

İşte Erdoğdu'nun Twitter hesabından paylaştığı o araçlar:

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2620
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı