"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu ayakkabılara dikkat!

27 Kasım 2014, Perşembe 15:16
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, antrepodan imha edilmek üzere sevk edildiği halde eski ayakkabılarla değiştirildiği belirlenen ayakkabıların marka ve modelleri ile görsellerini yayınladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Erenköy Gümrük Müdürlüğü’ne bağlı bir antrepodan imha edilmek üzere sevk edildiği halde eski ayakkabılarla değiştirildiği belirlenen ayakkabılarla ilgili olarak ithalat denetimini yapan kuruluş ile temasa geçilmiş; gerekli testlerden geçemeyen ve iç piyasaya sürülmemesi gereken ayakkabıların marka ve modelleri ile görselleri tespit edilmiştir." bilgisi aktarıldı.

Söz konusu ayakkabılara ilişkin görsellerin, tüketicileri bilgilendirmek amacı ile kamuoyu ile paylaşıldığına işaret edilerek, "Söz konusu ürünlerden satın alan veya herhangi bir satıcıda satışa sunulduğunu gören tüketicilerimiz Bakanlığımız www.tuketici.gov.tr adresindeki ‘Tüketici Şikayetleri’ linkinden veya Alo 175 Tüketici Şikayet Hattı'ndan Bakanlığımıza şikayette bulunabilirler. Bakanlığımızın konuya ilişkin denetimleri yoğun olarak devam etmekte olup, denetimler hızla sonuçlandırılacak ve sonuçları kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Okunma Sayısı: 1368
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı