"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Bu da bizim amacımıza hizmet ediyor'

17 Haziran 2017, Cumartesi 14:07
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bugün adalet yürüyüşümüzün üçüncü günü. Büyük azim ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşünün üçüncü gününe, geceyi geçirdiği Kahramankazan ilçesi yakınlarındaki kamp alanından başladı. 

Yürüyüşe başlamadan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Bugün adalet yürüyüşümüzün üçüncü günü. Büyük azim ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Özellikle iktidar kanadından eleştiriler geliyor. Eleştirileri de saygıyla karşılıyoruz. Eğer bizim yürüyüşümüz onları rahatsız ediyorsa bu da bizim amacımıza hizmet ediyor." ifadesini kullandı.

"Kararı doğru bulmuyorum"

Kılıçdaroğlu, Gülen Hareketinin iş dünyası yapılanmasına yönelik dava kapsamında Ömer Faruk Kavurmacı hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartılması ve Kavurmacı'nın dün İstanbul'da gözaltına alınmasıyla ilgili de "Bu kararı doğru bulmadığımı ifade etmek isterim. Yargıda çifte standart olmamalı. Asıl olan tutuksuz yargılamadır." değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, açıklamasının ardından saat 09.00'da İstanbul yürüyüşünün bugünkü bölümünü başlattı. Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin bugün Kahramankazan ilçesi çıkışındaki Kent Ormanı Piknik Alanı'na kadar yürümesi ve burada konaklaması planlanıyor.

***

Okumak için tıklayınız:

'Adalet Yürüyüşü'ne destek büyüyor

Destici'den Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü hakkında açıklama

 

Yıldırım: Sayın Kılıçdaroğlu baştan biliyor

''3 günlük er 7 aydır hapiste ve avukat tutacak parası yok''

''Kanunun tanımladığı açık suçlardandır''

Yürüyüş devam ediyor: Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'nin eleştirilerine cevap

Yürüyüşünün ilk bölümü tamamlandı: ''Az önce bir haber geldi''

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü hakkında sert açıklama

Kılıçdaroğlu: Bıçak kemiğe dayandı artık, yeter diyoruz

AA

Etiketler: kılıçdaroğlu
Okunma Sayısı: 2243
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı