"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu kavgalar son bulsun

24 Şubat 2015, Salı 19:57
Ege Üniversitesi'ndeki kavgada Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Nurullah Semo'nun babası Halit Semo, "Hepimiz kardeşiz. Biz böyle kavgaların olmasını istemiyoruz" dedi

Ege Üniversitesinde (EÜ) karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Nurullah Semo'nun babası Halit Semo, "MHP'li, CHP'li, HDP'li, AK Parti'li, Türk ya da Kürt, kim olursa olsun hepimiz kardeşiz. Biz böyle kavgaların olmasını istemiyoruz" dedi.

EÜ'de karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ölümüyle sonuçlanan kavganın ardından tutuklanan Nurullah Semo'nun, Van'ın Çatak ilçesinde yaşayan babası Halit Semo, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Semo, 14 çocuğu olduğunu ve kavgada hayatını kaybeden Çakıroğlu'nun da çocuklarında hiçbir farkı olmadığını bildirerek, İzmir'de üniversite okuyan oğlunun kavgaya karıştığı haberini televizyondan öğrendiğini söyledi.

Haberi görünce oğlunun arkadaşlarını aradığını anlatan Semo, "Bana oğlumun karıştığı kavgada ağır yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını söylediler. Ben de duyunca çok şaşırdım. Kesinlikle bu tür olayların olmasını istemiyorum" diye konuştu.

Oğlunun, kavga sırasında birini öldürdüğüne inanamadığını anlatan Semo, şöyle devam etti:

"Ben oğlumu okuması için İzmir'e gönderdim. Yaşanan olaya çok üzüldüm. MHP'li, CHP'li, HDP'li, AK Parti'li, Türk ya da Kürt, kim olursa olsun hepimiz kardeşiz. Biz ülkemizde barış, kardeşlik istiyoruz. Okullarda kavganın, kinin, nefretin olmasını istemiyoruz. Ölen de benim oğlum gibidir. Allah ona rahmet eylesin, ailesine sabır versin."

Semo, bu tür kavgaların son bulması temennisinde bulunarak, birlik ve beraberlik içinde yaşamak istediklerini sözlerine ekledi.

AA

Okunma Sayısı: 3305
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı