"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu nasıl diplomasi?

04 Haziran 2016, Cumartesi
Alman Meclisi'nde ''soykırım''ın kabul edilmesi diplomasimizin yetersizliği olarak değerlendirildi.

DİPLOMASİMİZ NEDEN SESSİZ

Federal  Alman Meclisi’nin Ermeni “Soykırımı” ile ilgili bir tasarıyı kabul etmesine tepkiler devam ediyor. Alınan kararın Türk-Alman dostluğunu zedelediğine dikkat çekilirken, neredeyse 1 yıldır gündemde olan tasarı ile ilgili Türk diplomasisinin sessiz kalması sert bir şekilde eleştiriliyor.

MERKEL NİÇİN İKAZ EDİLMEDİ?

Özellİkle Suriyeli göçmenler ile ilgili defalarca Merkel ile bir araya gelen Erdoğan ve Davutoğlu’nun neden tasarı ile ilgili gereken tepkiyi göstermediği soruluyor. Tasarının kabulünden sonra verilen tepkilerin yetersizliği vurgulanırken,  son yıllarda sürekli hata yapan diplomasimiz sorgulanıyor.

Merkel de evet demiş!

Federal Alman Meclisi’nde, 1915 Ermeni tehcirini soykırım olarak tanımlayan karar tasarısı oylanırken çekimser kalan Hıristiyan Demokrat Birlik (CDU) Oliver Wittke, DW Türkçe’a konuştu. Oliver Wittke, “Merkel, Hıristiyan Birlik partileri grup toplantısına katıldı ve oylamada tasarı lehine elini kaldırarak net bir şekilde pozisyonunu ortaya koydu” dedi.  

Okunma Sayısı: 3234
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    4.6.2016 06:34:20

    Ülkemiz DİPLOMASİ YETERSİZLİĞİ,ACZİYET,DENGESİZLİK VE HARAMSARAY RÜZGARININ ANAFORUNDAN BİTAPTIIR.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı