"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu operasyon neyi örtüyor?

21 Aralık 2014, Pazar
Kamuoyu günlerdir sun'i medya operasyonu ile meşgul edilirken gündemde olması gereken asıl meselelerin tartışılmaması bir algı operasyonu olarak değerlendiriliyor.

Hukuksuz medya operasyonuyla gizlenmek istenen ne?

17-25 Aralık operasyonlarıyla ortaya çıkan “yolsuzluk” iddialarının tartışılmasının önlendiği...

Çok ciddî bir safhaya gelen “Çözüm süreci”nde PKK ve hükümet arasındaki pazarlıkların öğrenilmesine mani olduğu...

Hükümeti köşeye sıkıştıran Ak Saray, lüks uçak ve makam araçlarıyla ilgili eleştirileri unutturduğu...

Suriye’deki iç savaşı büyüten başarısız dış politikanın gündemden düştüğü...

Son yıllarda iyice savsaklanan AB sürecinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarıyla gelinen safhanın konuşulmasını engellediği...

Bizzat Maliye Bakanı’nın açıkladığı gibi, 2002’den bu yana en yüksek seviyeye ulaşan yakın vadeli dış borçların ekonomiyi zorladığı, çift hanelere çıkan enflasyon ve işsizliğin “iyi gidiyor” denilen ekonominin alarm zilleri olduğunun tartışılmasını gündemden düşürdüğü değerlendiriliyor.

Okunma Sayısı: 1837
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa BİTER

    21.12.2014 11:46:53

    Belki bazılarının istemedikleri şeyleri örtüyor da...Kudsi kameralardan nasıl saklayacaklar...Bu kameralar için hangi engel var...Polisler mi...Savcılar mı...Hakimler mi ...Meclis mi...Kaldır indir vekilleri mi ... Kim...ufuk ötesi,kainat ötesini dahi kayda alan kudsi kameraların nurlu gözlerinden neyi saklayıp neyin üstünü örteceksiniz ki...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı