"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Bu ortamda akil olunmaz"

18 Ekim 2014, Cumartesi 11:54
Baskın Oran'dan sonra Akil İnsanlar Heyeti'nde bulunan Kürşat Bumin de, Başbakan Davutoğlu'nun davetine katılmayacağını açıkladı.

Kobane eylemlerine karşı hükümetin tutumu, Akil İnsanlar Heyeti'nde firelere neden oluyor. Baskın Oran'ın ardından Kürşat Bumin de "Bu ortamda akil olunmaz" diyerek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun davetine katılmayacağını ifade etti.

Bahadır Özgür'ün radikal.com.tr'deki haberine göre, çözüm süreci çerçevesinde hükümetin girişimiyle oluşturulan 'Akil İnsanlar Heyeti', son dönemdeki gelişmeler üzerine fire vermeye devam ediyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Akil İnsanlar Heyeti ile tanışmak amacıyla, heyettekilere bir davetiye gönderdi. Pazar günü hem tanışma hem de yeni döneme dair fikir alışverişinde bulunulacak. 

Ancak Akil İnsanlar Heyeti'nde son günlerdeki gelişmeler nedeniyle "ortak bir tavır" söz konusu değil. Daha önce heyetten ayrıldığını açıklayan Uluslararası ilişkiler uzmanı Prof. Dr. Baskın Oran, " PKK ile IŞİD'i aynı kefeye koyan hükümetin akiller toplantısına katılarak Kürtlerin daha fazla oyalanmasına alet olmak istemiyorum" demişti.

 

Okunma Sayısı: 1501
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı