"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Bu ülke iki partiye mahkûm değildir''

21 Mart 2019, Perşembe 18:39
Genel Başkan Gültekin Uysal, seçim çalışmaları için gittiği Bolu’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Bolu’daki adaylara destek vermek üzere şehre giden Genel Başkan, bir dizi etkinlikte bulundu.

Genel Başkan Uysal, bu kapsamda Mengen ilçesi Gökçesu Beldesi ile Mudurnu İlçesi Taşkesti beldelerini ziyaret etti, gittiği beldelerde seçim bürolarının açılışlarını gerçekleştirdi.

Gökçesu Belde Belediye Başkan Adayı Vahit Aydın’a destek olmak için Mengen’e giden Genel Başkan Gültekin Uysal, seçim bürosu açılışında "Türkiye'nin iki kutupluluğa mahkum edilmemesi adına, kendi iddia ve tezlerimizi millet önünde daha kuvvetli bir ses ve soluğa dönüştürebilmek adına mücadelemizi her noktada vermeye, tüm inanan arkadaşlarımızla beraber, devam ediyoruz. Türkiye'nin hem bulunduğu coğrafyada hem de bunun ötesinde önce kendi insanına huzur ve refahı temin etmek mecburiyetindedir. Bu ülkenin tüm evlatlarını eşit gören bir anlayış içerisinde Demokrat Parti olarak önümüzdeki süreçte çok daha fazlasıyla Türkiye'nin bu can alıcı gündemini dile getireceğiz. Ülkenin can yakıcı gündemini millet önünde, milletin her kürsüsünde daha gür bir sesle, geçmişimizden aldığımız güçle bugünün Türkiye'sinin bize emanet ettiği değerleri yarına taşıyabilmek adına var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Genel Başkan Gültekin Uysal, daha sonra Mudurnu ilçesinin Taşkesti beldesine geçerek, seçim ofisi açılışı gerçekleştirdi. Taşkesti Belde Belediye Başkan Adayı Saim Çevik ile birlikte belde esnafını dolaşan Uysal’a yöre halkı tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Ardından seçim otobüsünden vatandaşlara seslenen Uysal, yerel seçimlerin önemine işaret ederek, bu süreçte partinin tercih ettiği politikaları anlattı.

Uysal, “Ülkede sanki iki tane parti varmış gibi bir anlayışı hakim kılma istiyorlar. Bu ülke iki partiye mahkûm değildir. Milleti kutuplaştırarak vatanımızı bu hale getirenler elbet bunun hesabını tarih önünde verecekler. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine az bir süre kaldı. 10 gün sonra yapılacak olan yerel seçimin önemini iyi idrak etmemiz lazım. Size dayatılan adaylara oy vermez zorunda değilsiniz. Bakın burada Saim Çevik Başkanım var. Sizin için daha önce yaptıkları ortada. İşi ehline verin Saim başkan hizmetlerine devam etsin” dedi.

Etiketler: Demokrat Parti, Bolu
Okunma Sayısı: 1971
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı