"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu vahşet artık son bulsun!

30 Haziran 2015, Salı 11:19
Adana Barosu Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, Çin’in Şincan Uygur özerk bölgesinde Uygurlara uygulanan asimilasyon, baskılar, düşünce ve inanç özgürlüğüne getirilen kısıtlamaların insan hakları ihlali olduğunu söyledi.

Çıtırık, yaptığı açıklamada Uygurlara yönelik Çin Halk Cumhuriyeti’nin uygulamalarının asla kabul edilemeyeceğini vurguladı. Çıtırık, yıllardır devam eden baskı ve asimilasyon karşısında dünyanın sessizliğe büründüğünü, yaşananların görmezden gelindiğini ifade etti.

İnançları ve kimlikleri nedeniyle dünyanın neresinde olursa olsun her türlü ayrımcılığa karşı olduklarını belirten Çıtırık,

“Başta Birleşmiş Milletler olmak üzere evrensel kurumları ve TBMM'yi göreve çağırıyoruz. Bu vahşetin son bulması için üzerlerine düşen görevleri yerine getirmelerini bekliyoruz.” dedi.

Okunma Sayısı: 2159
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • vefa umurca

    30.6.2015 13:21:28

    zulme hayır, çin mallarınıda protesto edecek kimse yokmu???????? yoksa karnınızdanmı bağlandınız. prc. made in china. ve ne gibi farklı yazısı varsa almıyorum üstüne türk markasıda olsa alman markasıad olsa amerikan markasıda olsa çinde üretildiyse tüm müslüman alemi protesto etsin. zülme rıza gösteren yada destekliyenleri fırçalayan başbıkan ve cumhur bırakan neredeler. artık keseleri bıraksı gerçek devlet adamı olsunlar... hadiiiiii

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı