"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bugünkü üslûpla herkesi uzaklaştırırsınız

03 Temmuz 2019, Çarşamba 18:28
23 Haziran’da seçimleri büyük oy farkı ile kaybeden AKP’yi köşesine taşıyan Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, “Bugünkü üslûpla herkesi uzaklaştırırsınız” ifadelerini kullandı.

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, sık sık isim vermeden sürdürdüğü eleştirilerine açıklık getirdi. Dilipak AKP tarafından kullanılan dil ve üslûptan örnekler vererek, “Bu ifadelerimde evet AK Parti’yi eleştiriyorum” dedi.  “AK Parti aşıklarının gözünde, ama benim penceremden baktığınızda, güle oynaya uçuruma doğru giden bir arabanın önüne çıkıp el-kol hareketleri ile bu gidişi engellemeye çalışıyorsam, bu dostluğumdan ve sizi koruma refleksimden kaynaklanıyor” diyen Dilipak’ın “İmamoğlu’na davrandığınız gibi...” başlığıyla yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle; “Bakın İstanbul’da seçim sonuçları ortada: % 45/54. Şimdi o % 9 farkı nasıl tersine çevireceksiniz ona bakın. Elinize sopa ile bu işi başaramazsınız. Bugünkü üslûbla herkesi  kendinizden daha da uzaklaştırırsınız. Onları nasıl ikna edeceksiniz ona bakın. Onların güvenini kazanın. Toplumun mesajını aldığınızı, anladığınızı, meşrûiyet zemininde değişeceğinizi anlatın ve gösterin. Yoksa bu kriz derinleşir ve daha da yayılır. Şiddetini de artırır. Bana kalırsa İmamoğlu konusundaki yanlışlar bir şekilde devam ederken, bir başka yönü ile aynı yanlışlar “yeni oluşum” için sözkonusu ediliyor.”

Etiketler: dilipak
Okunma Sayısı: 2024
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı