"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bülent Arınç'ın eski ortağı ile ilgili yeni gelişme

06 Mayıs 2017, Cumartesi 12:59
Manisa merkezli 3 ilde düzenlenen Gülen Hareketi operasyonunda alınan 13 avukattan aralarında Bülent Arınç'ın eski ortağı B.Y.'nin de bulunduğu 7'si tutuklandı.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda, geçen 25 Nisan'da, Manisa merkezli Ankara ve İzmir'de, Gülen Hareketinin avukat yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonlarda, eski Meclis Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eski ortağı B.Y.'nin de aralarında bulunduğu toplam 13 avukat gözaltına alındı. Manisa Emniyeti Terörle Şube Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlanan avukatlar dün akşam adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden B.Y.'nin aralarında yer aldığı 7 avukat tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DHA

Okunma Sayısı: 3090
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı