"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bulvar tetikçileri manşetimizden rahatsız oldu

25 Ağustos 2016, Perşembe 15:56
Yeni Asya'nın bugünkü nüshasında "Suriye'deki iç savaş tuzağına Türkiye’nin de aktif müdahil olarak çekilmesine meydan verilmemeli" açıklamasıyla atılan "Bu tuzaktan derhal çıkalım" manşeti, savaş çığırtkanlığı yapan bulvar gazetelerini rahatsız etti.

Gazetemizin manşetini haberleştiren, kamuoyunda yalan/iftira/hakaret içerikli haberleri ve müstehcen yayınlarıyla bilinen bazı gazete ve internet siteleri, bu manşeti "Yeni Asya Türkiye'yi tehdit etmeye kalkıştı, adeta terör örgütlerine arka çıktı." diye verdi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Kâzım Güleçyüz ise bu iftiralara Twitter hesabından cevap verdi:

İç savaş ortamına aktif müdahil olarak girmenin yol açtığı kaygıları dile getirmeyi de “suç” saymak, iyice şirazeden çıkmışlığın son örneği.

Gerçi savaş çığırtkanları anlamaz, ama Yeni Asya'nın “Bu tuzaktan derhal çıkalım” çağrısıyla uzmanların “Operasyon uzamamalı” uyarısı aynı.

1200 farklı grubun birbiriyle ve rejimle savaştığı bir cadı kazanına muharip güç olarak dalmanın riskleri savaş tahrikçilerinin umurunda mı?

Yegâne sermayeleri iftira olan aşağılık tetikçilerin kepazeliğini görünce, insan “esfel-i sâfilîn” kelimesinin anlamını daha iyi kavrıyor.

Ahlâksız müstehcen yayınlarla savaş tetikçiliğini atbaşı götürürken Yeni Asya'ya dil uzatan bulvar pespayesi haddini bilsin, ağzını toplasın.

47 yıllık yayın hayatında hep kardeşlik, barış ve huzur için çırpınan Yeni Asya'ya çamur atmak nevzuhur ahlâksızların haddine mi düşmüş?

Ahlâksız bulvar pespayesine söylediklerimiz, aynı iğrenç dili kullanarak yine sürü halinde Yeni Asya'ya saldıran tetikçiler için de geçerli.

BENZERLERİNİ ÇOK GÖRDÜK

Yeni Asya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yavuzyiğitoğlu ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Bu sataşmalar ilk olmadığı gibi son da olmayacak. 47 yıldır benzerlerini çok gördük. Çoğu yok şimdi. Biz buradayız" dedi.

Mücahit Çakır / İstanbul

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 6652
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Kübra Çakıroğlu

    26.8.2016 21:41:14

    Yeni Asya'yı ve 47 yıllık parlak geçmişini tanımadan ifitira atmak ne de kolay! Siz rahatsız olsanız da Yeni Asya hep dimdik durmuş ve duracaktır İnşaallah!.. HAKKIN HATIRI ÂLÎDİR HİÇBİR HATIRA FEDA EDİLMEZ

  • Said G

    26.8.2016 10:13:48

    Derkan BERK 'e Çok doğru diyorsun kardeş. Aynen katılıyorum.

  • vatansevdalısı

    26.8.2016 00:16:04

    yeni asya yı başkalarıyla karıştırmasınlar hak bildiğini söylemek zalimin karşısında durmaktır şiarımız...

  • SEZAİ

    26.8.2016 00:06:12

    15 TEMMUZ VE YENİ ASYA BEKLEYİNİZ.....NEYİ BEKLİYORUZ................

  • Mustafa BİTER

    25.8.2016 23:17:35

    Bence tavsiye ve uyarı ancak anlayana verilir. Olaylara Allah için değil sadece siyasi taraftarlık için bakanlara , ister kur'an-ı Kerim'den , isten Hadis-i Şeriflerden , ister Risale-i Nurlardan deliller getirin , isterseniz manşet olarak bir ayet ya da hadis yazın yine de anında , top yekün , toptan saldırıya geçecekler ve fikirle , düşünceyle ve medenice susturamayacakları için kaba kuvvet isteyeceklerdir.

  • Abdurrahman KOÇAK

    25.8.2016 18:58:15

    Yeni Asya ya laf atan havuzun bulvar araçlarından biri ve bu araçlar ile ayakta durmaya çalışan muktedirler Allahın adaleti büyüktür.Şiddetle kınıyorum..

  • Dürüst Olun !!!

    25.8.2016 18:55:55

    Sahte demokratlara ! Siz daha dün Yeni Asya A.Ş yi Adalet Partisi ve Doğruyol Partisine ve şimdi yine Demokrat Partiye oy veriyor diyerek kafir ve mason ilan eden uslanmaz demokrasi düşmanları. cihatçı kafalı Akıncı kırıntısı ve İbda-C bozması ve 12 yıldır FETÖ destekçisi günah çıkaran güruh !!! Hak helalliği mi istiyorsunuz? HARAM OLSUN ! GÖZÜNÜZE DİZİNİZE DURSUN !!! Fetöcülüğü yıllardır yapan SİZLER , karşı olan bizler iken; şimdi sütten çıkmış ak kaşık mı oldunuz? Siz bu ikiyüzlülükle debelenin durun bakalım...

  • gurbet

    25.8.2016 17:32:12

    Bahtsız Asyanın Yeni bahtı Başı dik Hakkı hakikati anlattı Nurlardan çıkan ışık hüzmesi Doğuyu da batıyı da aydınlattı

  • Derkan BERK

    25.8.2016 17:08:41

    Suç duyurusunda bulunun, dava açın. Buradan laf yetiştirmekle olmaz. Hakimin huzuruna çıkarın. Adalet kalmadı gibi yorumlar yapmadan,, hemen suç duyurusunda bulunarak dava açın. En az, ahlaksızlar kadar cesur olmak lazım ki; hukuk bunun için var. Adli tedbir koydurmadıkça bu iftiralar gerçek sanılacak. FETÖ ye geçmişte ve halihazırda kim destek olduysa topunun Allah müstehakkını versin inşaalah...

  • toygar

    25.8.2016 16:52:49

    Bu defa yazmayacağım. Değmez bunlara harcadığım zamana!..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı