"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Bunlar toplanıp sohbet yapıyor’ iddiası delil sayıldı

17 Ocak 2018, Çarşamba 16:56
Mersin işadamlarından Mustafa Demirdöğmez’e 21 Kasım 2017’de verdiği ifade ve konuştuğu mahkeme sonucunda ortada bir suç unsuru görünmezken yine tahliye verilmedi.

2017’nin Ocak ayında Fetö’ye yardım gerekçesiyle Mersin’de tutuklanan iş adamı Mustafa Demirdöğmez, kendisine isnad edilen iki suçu ispat ve delillerle ortadan kaldırırken bu sefer de 21 Kasım da çıktığı mahkeme de bir itirafçının; “bunlar toplanıp sohbet yapıyor” dediği gerekçesiyle tahliye alamadı. Hâkim’in bu iddiayı delil gibi göstererek, hiçbir somut bir gerekçe olmadan tutukluğuna devam karar vermesi şaşırttı. Bu kararın ardından Hakim, mahkemenin 13 Mart’a ertelendiği ve bu süre içerisinde tutuklu kalacağını belirtirken, dışarıda bulunan yakınları buna oldukça tepkili. Çünkü karar aşamasında olan bir dâvânın 4 ay sonrasına uzatılması ve en fazla 1 hafta veya daha erken verilmesi beklenirken bu kadar uzatılması üzüntüyle karşılandı.  

İstanbul - Yeni Asya

Okunma Sayısı: 8058
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • YAHYA YILDIZ

    18.1.2018 08:58:14

    Bunun ismi kanun değil keyfiliktir,hukuk değil insana hakarettir ve malesef kanun hakimiyeti olmayıp şahıs hegemonyasıdır. Memleketimizin temelini sarsan ve masumları bu keyfiliklerle adalet adı altında süründürüp ecnebiler nezdinde komik hale getirenlere binlerce nefretler olsun...

  • YUSUF ATMACA

    18.1.2018 02:28:50

    Yeni Türkiye de biat etmeyen kimse toplanamaz hadis Quran okuyamaz gibi bir sonuç çıkıyor.

  • Toygar

    17.1.2018 17:34:43

    Yazıklar olsun sizin adalet anlayışınıza!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı