"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Burdur Cumhuriyet Başsavcısı: Cadı avı olmasın diye çabalıyoruz

29 Temmuz 2016, Cuma
Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, darbe girişimi sonrası soruşturmalara ilişkin, “Toplumdaki tabirle kurunun yanında yaş da yanmaması için büyük çaba sarf ediyoruz” dedi.

Darbe girişimi sonrası yürütülen soruşturmalara ilişkin değerlendirmelere bulunan Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, “Türkiye 15 Temmuz’da karşılaştığı darbe girişimiyle uçurumun kenarından döndü” dedi. Soruşturmaların titizlikle yürütülmeye çalışıldığını belirten Doğan, “Birçok işlemi bizzat kendim yapıyorum. Hiçbir vatandaşımıza hukukun dışında bir uygulama yapmamaya özen gösteriyoruz” dedi. 

Vatandaş iftiralardan korkuyor

Vatandaşlarının iftiralardan korktuğunu ve kaygılandığını ifade eden Doğan, “vatandaşımızın ‘acaba bize bir yanlış yapılır mı, iftira atılır mı’ diye kaygıya kapılmasını istemiyoruz. Toplumdaki tabirle kurunun yanında yaş da yanmaması için büyük çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda rahat olmasını istiyoruz” açıklamalarında bulundu. 

Okunma Sayısı: 3660
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • veysel

    29.7.2016 06:16:40

    ülke 79 milyonsa ve siz bunun % 50 sini gözden çıkarıp potansiyel suçlu ilan ettiyseniz bunun adı ister cadı ister kadı avı olsun ne değişir.Düzeltme dediğiniz şey büyük bir tahriptir.Hipnoz olmuş milllet farkında değil

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı