"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bursa'da Bediüzzaman coşkusu...

01 Nisan 2018, Pazar 17:50
​Bursa Yeni Asya Derneği, Risale-i Nur Enstitüsü ve Yeni Asya’nın düzenlediği, Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri başta olmak üzere bütün Mü’minler için okutulan Mevlid, bugün Bursa Ulu Cami’de saat 12.00’de başladı.

Bediüzzaman Said Nursî’nin vefatının 58. yıldönümünde Bursa Yeni Asya Vakfı tarafından düzenlenen ‘Hürriyet ve Demokrasi Ekseninde İslâm Kardeşliği ve Dünya Barışı’ paneli Cumartesi akşamı yapılırken, bugün de Bursa Ulu Camiinde okunan Bediüzzaman Mevlidine Anadolu’nun her köşesinden katılan uhuvvet ve muhabbet sevdalıları, Müslümanların birliği için ellerini semaya açtı.

Çevre il ve ilçelerden yoğun bir katılımın gözlemlendiği geleneksel hale gelen Bediüzzaman Mevlidimize büyük bir coşkuyla idrak edildi...

***

 

***

Tıklayınız:

Geçen sene gerçekleştirilen Bursa Bediüzzaman Mevlidinden fotoğraflar

Etiketler: bursa, bediüzzaman, mevlid
Okunma Sayısı: 6227
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı