"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bursa'da yakalandı; İstanbul'a gönderilecek

03 Mart 2017, Cuma 14:35
Gülen Hareketine yönelik soruşturma kapsamında aranan eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Piyasa Gözetim ve Denetim Daire Başkanı İbrahim Ethem Sancak Bursa'da yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul ve Ankara emniyet müdürlükleri ekiplerince Gülen Hareketi soruşturmaları kapsamında aranan ve hakkında yakalama kararı bulunan eski SPK Piyasa Gözetim ve Denetim Daire Başkanı Sancak'ın Bursa'da bir evde gizlendiği bilgisine ulaşıldı.

İstihbaratın paylaşılması üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, Sancak gözaltına alındı. Zanlı, İstanbul'a gönderilecek.

AA

Okunma Sayısı: 1662
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı