"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bursa’ya bahar Nurlarla geldi

08 Nisan 2017, Cumartesi
Risale-i Nur Külliyatı tanıtım çalışmaları bütün yurtta devam ediyor. Bursa’da da yerini alan tanıtım ilanları baharla birlikte yeşillenen Bursa’da çiçek açtı.

Risale-i Nur Külliyatı’nın tanıtım ilânları Anadolu’ya ışık saçmaya devam ediyor. Birçok  bölgede yerlerini alan ilânlar Bursa sokaklarını da süslemeye başladı.

Türkiye genelinde bir kaç aydır süren Risale-i Nur reklâm kampanyası 31 şehirde sürdürülürken, Risale-i Nur ilânları şimdi de Bursa’daki reklâm panolarında, otobüs duraklarında ve billboardlarda  yerini aldı. Otobüs duraklarını süsleyen Risale-i Nur reklâmları Bursalıların dikkatini Risale-i Nurlara ve Bediüzzaman’a çekmeyi başarıyor. 

Nur hizmeti yaygınlaşıyor

Bu Nurlu reklâmlar Bursa’nın birçok noktasında Bursalılarla buluşurken vatandaşlardan olumlu tepkiler gelmeye devam ediyor. Nur hizmetinin yaygınlaşması ve tanıtılması amacı taşıyan bu ilanlar tüm Türkiye’ye baharla birlikte huzur ve güzellikler getirmesi umuduyla bölge temsilciliklerinin özverili çalışmaları neticesinde cadde ve sokaklarda yerlerini alıyor.

İstanbul – Yeni Asya 

***

Konuyla benzer içerikler:

Risale-i Nur’u niçin çok okumalıyız, Risale-i Nur, neden bu asra bakan bir tefsirdir?

Risale-i Nur eserleri, muhtevası, telif ediliş tarzı, dili ve düzeni itibariyle diğer İslâmî eser ve tefsirlerden farklıdır.

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/suleyman-kosmene/risale-i-nur-u-nicin-cok-okumaliyiz_414017

Mehmet Akif: En büyük âlim odur ki; İşaratü’l-İ’caz’ı anlasın...

Mehmet Akif Ersoy'un Büyük İslam Alimi Bediüzzaman Said Nursi ve Kur'an-ı Hakim'in hakikatli ve nurlu bir tefsiri olan Risale-i Nur Külliyatı ile ilgili değerlendirmeleri Risale-i Nur'un muhteva ve mesajının anlaşılması noktasında oldukça önem taşımaktadır.

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/mehmet-akif-en-buyuk-alim-odur-ki-isaratu-l-i-caz-i-anlasin_419602

Doğru İslâmı anlama projesi: Medresetü’z - Zehra

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/halil-elitok/dogru-islami-anlama-projesi-medresetu-z-zehra_389766

Din ve fen ilimlerinin birlikte okutulduğu bir Bediüzzaman Üniversitesi

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/din-ve-fen-ilimlerinin-birlikte-okutuldugu-bir-bediuzzaman-universitesi_370309

Etiketler: risalei nur
Okunma Sayısı: 2607
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı