"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bütün KHK'lerle ihraç edilen kişi sayısı Bozdağ tarafından açıklandı

31 Ocak 2018, Çarşamba 12:14
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Bütün Kanun Hükmünde Kararnamelerle ihraç edilen kişi sayısı 110 bin 778, işe iade edilen kişi sayısı da 3 bin 604. Şu anda KHK'lerle ihraç edilen kişi sayısı net 107 bin 174'tür." bilgisini verdi.

Şu ana kadar Olağanüstü Hal İşlemleri İnceleme Komisyonuna 105 bin 151 kişinin müracaatta bulunduğunu belirten Bozdağ, "Komisyon, bin 562 kişi hakkında karar vermiş, bu kararlardan 41'i hakkında 'kabul', diğerleri 'ret' şeklinde. Ret kararları, bazı mahkemelerin görevsizlik kararlarına ilişkin olup, işin esası incelenmeyip, 'siz görevlisiniz' diyen kararlar." dedi.

Bozdağ, şunları kaydetti:

"Cezaevlerinde Mor Beyin tuzağına düşerek ByLock'a yönlendirilerek, ByLock'cu gözüken tutuklu kişi yoktur. FETÖ'nün mağdur ettiği vatandaşlarımızdan mağduriyeti devam eden kimse yoktur. Örgütün haberleşme aygıtı ByLock kullananlardan cezaevlerinde tutuklu olan, kontrol altında olan, yargılaması devam edenler var."

AA

Etiketler: bozdağ, bylock, khk
Okunma Sayısı: 4629
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Fatih

    31.1.2018 20:45:18

    Ahiret gününe inanıyoruz, öyleyse bekleyelim. doğru geç te olsa açığa çıkacak.

  • Mustafa

    31.1.2018 15:32:29

    Bunun 10 da birini chp yapsaydı bu ülkede yer yerinden oynardı ama şimdi sozde mutedeyyin insanlar bu zulme alkış tutuyor. Sayın bakan bu dünyada mühür elinde diye medyayı kullanarak her yaptığını doğru gösterebilirsin. Ama Allah Alimul gayb dır. Adili mutlaktır adaleti kesindir. Unutma ölüm var ahiret var hesap var. Hem magdurlar hem iftira attıklarınız hemde yanılttığınız insanlarla helalleşmeniz gerekecek. İnansanız da inanmasanız da inanıyormuş gibi yapsanızda. Secim sizin.

  • g@L!p

    31.1.2018 13:27:15

    Mağdur yoktur! Mağdur yoktur! Mağdur yoktur! Sizi hergün Allah'a şikayet ediyorum...

  • Abdullah Çelik

    31.1.2018 12:41:56

    Boynuzsuz koyunun, boynuzlu koyundan hakkını aldığı gün; bu pazular olurmu ki?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı