"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Büyük skandal: Ankette AKP'yi yüzde 45'e çıkarmak için öyle bir şey yaptılar ki!

29 Eylül 2015, Salı 15:09
Hükümete yakınlığı ile bilinen MAK Danışmanlık'ın 19-23 Eylül tarihleri arasında, DOĞU ve GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGELERİ hariç yaptığı skandal ankete göre, halkın yüzde 45.34'ü, yarın seçim olsa oylarını AKP'ye vereceğini belirtmiş.

Hükümete yakın Yeni Akit Gazetesi'ne yer alan habere göre hükümete yakınlığı ile bilinen MAK Danışmanlık şirketi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri hariç olmak üzere diğer bölgelerdeki 26 büyükşehir, 19 il ve 171 ilçede 5 bin 500 kişyle yüz tüze görüşmelerle yaptığı ve 'skandal' olarak yorumlanan ankete göre halkın yüzde 45.34'ü AKP'ye, yüzde 28.78'i CHP'ye, yüzde 15.08'i MHP'ye ve yüzde 7.64'ü ise HDP'ye 'yarın seçim olsa' oylarını vereceklerini ifade ediyor.

Skandal ankete göre milletvekili dağılımı ise şu şekilde ortaya çıkıyor;

AKP: 279, CHP: 141, HDP: 66, MHP: 64

Skandal anketin ne kadar ''ciddi'' şekilde hazırlandığını gösteren bir detay daha:

'Yandaş' olarak da nitelendirilen gazeteler arasında gösterilen Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan anket ile ilgili bir skandal durum da milletvekili dağılımı ile ilgili olarak ortaya çıkıyor.

Skandal ankete göre yüzde 7.64 ile baraj altında kalan HDP, baraj altında kalmasına rağmen 66 milletvekili çıkarıyor.

Yeni Akit Gazetesi - 29 Eylül 2015 Salı - 12. Sayfa

Okunma Sayısı: 4588
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Lut Kapısı

    29.9.2015 21:02:38

    Güldürmeyin adamı, Erdoğan'ın hanesinde yapsanız bu anketi AKP yüzde 100 oranla 550 vekili alır. HDP de PKK anketörlerine anket yaptırsa bu sefer onlar aynı neticeyi gösterebilir. HALK NE DİYECEK SİZ ONA BAKIN, GÖRELİM HALK 1 KASIMDA NE DER; NE DERSE DOĞRU SÖYLER.

  • necati

    29.9.2015 15:00:13

    Ne yapsalar hüsrana ugrayacaklar bu kadar. Yalan bu kadar camura batmis bir siyaset gorulmedi. Allah bunlara ilahi tokadını vuracak insallah bu srcimde.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı