"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BYEGM keyfiliğe devam ediyor

08 Mayıs 2018, Salı 02:05
BASIN YAYIN ENFORMASYON GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KEYFÎ UYGULAMALARINA DEVAM EDEREK BAZI ÇALIŞANLARIMIZIN BASIN KARTLARINI VERMEMEKTE DİRENİYOR. ÖTE YANDAN YAZARLARIMIZDAN ALİ FERŞADOĞLU’NUN GRİ PASAPORT BAŞVURUSU İSE KEYFİ OLARAK REDDEDİLDİ.

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından yenilenmesi beklenen gazetemiz çalışanlarının basın kartları yaklaşık 2 yıldır yenilenmezken, ilk başvurusunu yapan çalışanların da başvuruları OHAL bahane edilerek onaylanmıyor. OHAL’den dolayı yazışmaların devam ettiği bahanesine sığınan BYEGM yetkilileri telefonla veya yazılı olarak bilgi taleplerine iki yıldır aynı cevapları vererek geçiştiriyor. BYEGM son olarak gazetemiz yazarlarından Ali Ferşadoğlu’nun gri pasaport başvurusunu da “yetkisini kullanarak” reddettiğini bildirdi.

Güleçyüz’ün de gri pasaport başvurusu reddedilmişti

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü gri pasaport süresini uzatmadı. Gerekçesi sorulduğunda ise, “Pasaportları uzatıp-uzatmama yetkisi BYEGM’ne aittir. Herhangi bir gerekçe belirmeden yetkisini bu yönde kullandı” şeklinde cevap verildi. Yine gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz’ün de gri pasaport başvurusu reddedilmiş ve konuyu Güleçyüz Danıştay’a taşınmıştı. Aradan aylar geçmesine rağmen Danıştay’dan da henüz bir cevap gelmedi. BYEGM Mayıs 2016’dan itibaren yeni kart için başvuruda bulunan arkadaşlarımızdan sarı basın kartı sahibi Hayreddin Ekmen, Musa Aydın, Mücahit Ak ve Adem Alp yaklaşık 23 aydır yeni kartları verilmezken, Hüseyin Özdemir ve Ülker Caba’nın ise aylardır ilk başvuruları dahi onaylanmadı

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 4489
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Erman

    8.5.2018 06:47:41

    Pasaport başvurularını neden daha küçük yerlere aldılar sanırsınız,birilerini engellemek birilerine kolay pasaport vermek için

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı