"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BYEGM tarih oldu

10 Temmuz 2018, Salı 17:45
T.C. Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü kaldırıldı, yerine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı getirildi.

“Anayasada Yapılan Değişikliklere Uyum Sağlaması Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında 702 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname” yayınlandı. Son KHK ile T.C. Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü kaldırıldı, bütün yetkileri Saray’da kurulan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na devredildi. Sarı basın kartı almak isteyen gazeteciler Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’ne başvuruda bulunuyordu. Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün kaldırılıp yetkilerinin Saray’a geçmesinden sonra sarı basın kartı için başvurular Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na yapılacak.

Etiketler: byegm
Okunma Sayısı: 4410
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı