"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"ByLock" iddiasıyla gözaltına alınan 10 şüpheli hakkında karar

02 Şubat 2018, Cuma 22:06
"ByLock"u kullandığı iddia edilen şahıslara yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde Gülen Hareketine yönelik operasyonda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Gülen Hareketi soruşturması kapsamında emniyet ve jandarmanın düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 10 zanlının ifade işlemleri tamamlandı.

Şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

AA

Etiketler: manisa, bylock
Okunma Sayısı: 5334
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı