"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ByLock mahcubiyeti

31 Aralık 2017, Pazar 20:20
Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Morbeyin uygulamasıyla telefonlarına ByLock yönlendirildiği kabul edilen tutukluların tahliyesiyle ilgili bir yazı kaleme aldı.

Telefonunda ByLock bulunan fakat bunu kabul etmeyen insanları aylardır ciddiye almadığını belirten Yılman, “Lafı dolandırmayacağım” diyerek söze girdi. “Dümdüz dalacağım şu ByLock ile ilgili Mor Beyin meselesine. Güzel bir söz vardır hani, “Geç kalan adalet, adalet değildir” diye... Bence Mor Beyin meselesi de bu güzel sözün pratiğe döküldüğünün beyanıdır. Açıkçası büyük utanç içerisindeyim. Ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilemiyorum bu hususta. O yüzden buradan topluca özür dilemek istiyorum, “Ben ByLock filan indirmedim. Böyle bir programın varlığından bile haberim henüz oldu. Bu program inmişse bile benim iradem dışındadır” deyip de aylardır bana derdini anlatmaya çalışan insanlardan! Hiçbirini ciddiye almadım, hiçbirinin söylediğine itimat etmedim. Zira yargının, “ByLock, FETÖ için en kesin delildir!” açıklamalarına güvendim. Tarafıma, “ByLock nedeniyle görevimden oldum. İşimi kaybettim ama ben ByLock filan indirmedim” diyenlere açıkçası hep yalancı gözüyle baktım.” ifadelerini kullandı. Gelinen noktada çok mahcup olduğunu ifade eden Yılman, “Keşke, şeytanın bile aklına gelmeyeceği Mor Beyin adlı yöntemi kullanarak işi sulandırma çabasında olan FETÖ’nün, böyle şeytanlıklar yapabilme olasılığı çok önceden hesap edilmiş olsaydı.” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bylock
Okunma Sayısı: 10273
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı