"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ByLock tahliyeleri devam ediyor: Gazeteci Emre İper tahliye edildi

29 Aralık 2017, Cuma 17:05
Cumhuriyet gazetesi muhasebe çalışanı Emre İper, tutukluluğuna yapılan itirazın kabul edilmesinin ardından tahliye edildi.

Cumhuriyet’in internet sitesinde yer alan haberde, “Mor Beyin” uygulamasının altına yerleştirilen programları kullanmaları nedeniyle iradeleri dışında ByLock IP’lerine yönlendirilen 11 bin 480 kişiden biri olan İper’in yapılan itiraz üzerine tahliye edildiği belirtildi. İper, ByLock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle 7 Nisan’da gözaltına alınmış ve 18 Nisan’da tutuklanmıştı. Hakkında Gülen Hareketi’ne üye olduğu iddiasıyla dava açılan İper’in davası, daha sonra ana Cumhuriyet davası ile birleştirilmişti.

Yeni KHK geliyor

Habertürk TV’nin haberine göre yeni KHK’nın birkaç gün içinde Resmi Gazete’de yayınlanacağı belirtildi. KHK ile tek delil ByLock gösterilerek ihraç edilenler göreve iade edilecek. Ankara Başsavcılığı bu hafta içerisinde yaptığı açıklamada, kendi iradesi dışında 11,480 GSM kullanıcısın ByLock’a yönlendirildiğinin tespit edildiğini, bu kişilerin hukuki durumlarının yeniden değerlendirilmesi gerektiğini duyurmuştu.

Etiketler: bylock, khk, emre iper
Okunma Sayısı: 1262
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • g@L!p

    30.12.2017 00:17:42

    Namaz programı mı indirmiş kıble mi? Eski millet vekili gazeteci serbest, olmalı da zaten. Peki gariban öğretmen, memur, sağlıkçılar ne zaman tahliye edilecek ??

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı