"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çakırgil: ‘Pis kokular geliyor’sa Amerika’ya gitmemeli

10 Eylül 2017, Pazar 19:30
Star yazarı Selahaddin E. Çakırgil, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın ABD’deki ‘Reza Zarrab’ dâvâsına dahil edilmesi sonrası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kullandığı “Pis kokular geliyor” ifadesini değerlendirdi.

“Şimdi, Tayyip Erdoğan’ın B. Amerika’ya gidecek olması da yığınla riskler taşımaktadır. Lokma büyük olunca, oyun daha da büyük olacaktır” diyen Çakırgil, “Pis kokular geliyor’sa Cumhurbaşkanımız Amerika’ya gitmemeyi de düşünmeli” ifadesini kullandı. Selahaddin Çakırgil’in bugün (10 Eylül 2017) yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle: “Amerikan emperyalizminin sadece Türkiye’ye değil, Ortadoğu’ya ve özellikle de bütün Müslüman coğrafyalarına yönelik büyük plan ve projelerinin olduğu gizli bir şey değil. (..) Şimdi, Tayyip Erdoğan’ın B. Amerika’ya gidecek olması da yığınla riskler taşımaktadır. Lokma büyük olunca, oyun daha da büyük olacaktır. Nitekim Tayyip Erdoğan, ‘Amerika’nın İran’a ambargo koymasının Türkiye’yi bağlamayacağını, İran’la Türkiye’nin büyük ticarî bağları olduğunu ve İran’a bir ambargo kararı almadıklarını’ Amerikalı yetkililere bizzat ve açıklıkla duyurmuştu. Ama bu konuyu Amerika çok daha çatallandırmak isteyip, yeni şeytanî oyunlara da girişebilir. Bu durumda Cumhurbaşkanımızın, bize düşmanlığını açıkça sergileyen Amerika’ya gitmemesinin isabetli olacağı -olmayacağı hususu da düşünülmelidir.”

***

Okumak için tıklayınız:

Kılıçdaroğlu'ndan Çağlayan açıklaması: "Utanç verici"

ABD'den Çağlayan için tutuklama kararı

Yeni gelişme: ABD'den eski Bakan Çağlayan ile ilgili flaş karar!

Hâkim Berman: Yeni iddianame dâvânın seyrini değiştirdi

Zafer Çağlayan ile ilgili bir açıklama da Erdoğan'dan

Etiketler: reza zarrab
Okunma Sayısı: 5921
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı