"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çaldığın adaleti yerine koy

17 Eylül 2017, Pazar
Arınç’ın danışmanı Genç, “Sanki gizli bir el, işini hakkıyla yapan yargı mensuplarını da manipüle ederek, adeta tilki kurnazlığıyla adaleti AK Parti’den çalıp, muhalefete argüman olarak sunmaya gayret ediyor. İnsanın içinden, ‘Çaldığın o adaleti yerine koy lütfen diyesi geliyor” dedi.

Bülent Arınç’ın danışmanı Tarık Ümit Genç, hakkındaki haberlerle ilgili açıklama yaptı. Arınç, “Vicdan gözü ile satır satır okumanızı kesinlikle tavsiye ederim” diyerek açıklamayı sosyal medyadan paylaştı. Genç’in açıklamalarında “Gizli bir el AK Parti’den adaleti çalıyor” vurgusu dikkat çekti. Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın danışmanı Tarık Ümit Genç, hakkındaki ‘FETÖ’ iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Twitter hesabından paylaşım yapan Arınç, “Danışmanım Tarık Ümit Genç’i takip etmenizi ve yarın yapacağı açıklamaları vicdan gözü ile satır satır okumanızı kesinlikle tavsiye ederim” dedi. Tarık Ümit Genç, kendisiyle ilgili haberler üzerine Twitter hesabından açıklama yaptı. 

KHK ihraç listelerindeki yanlışlıklar ‘tek tük’ hatalar gibi durmuyor

Yargı mensuplarının manipüle etmek isteyenler olduğunu öne süren Genç, şu iddialarda bulundu:“Sanki gizli bir el, işini hakkıyla yapan yargı mensuplarını da manipüle ederek, hissettirmeden ve adeta tilki kurnazlığıyla adaleti AK Parti’den çalıp, muhalefete argüman olarak sunmaya gayret ediyor. İnsanın içinden, ‘Çaldığın o adaleti yerine koy lütfen, eğer hislerinden pek emin değilsen. Son olsun bari’ diyesi geliyor. Siyaset 2019’a doğru yürürken, gerek KHK ihraç listelerindeki yanlışlıklar, gerekse yargı sahasında mağduriyetler oluşturulması hiç de ‘bireysel’ ya da ‘tek tük’ hatalar gibi durmuyor.”AK Parti’nin adalet üzerine kurulduğunu belirten Genç, bu temelin yıkılmak istendiğini savundu. Genç açıklamasında, “Temele çok sinsice vura vura kat düşürüp, en sonunda tepeye ve lidere ulaşmak istedikleri sır değil” ifadelerine yer verdi. 

 

Okunma Sayısı: 11300
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    17.9.2017 14:26:40

    Yine mi SARI CIZMELI MEHMET AGA Zaten hep süpheleniyorduk Faili mechul diye bir sey yoktur efendim Mechul olan yerde SARI CIZMELI MEHMET AGA hizirvari bir esrar ile görünmez eliyle o isi halleder. Adalet Borsa da en cok deger kazanan meta oldu artik kiloyla degil gramla paha biciliyor. Bir hardal tanesi kadar adalet bir servet artik! Ama siz hic cekinmeyin SARI CIZMELI MEHMET AGA o adaletleri kunuz-u mahfisinde iddihar edip depoluyordur. Allah'a dua edin SARI CIZMELI MEHMET AGA size adaleti teslim etsin ki dagitasiniz (mahvedesiniz anlaminda dagitasiniz degil bazen yanlis anliyorsunuz) Hörmetler bendeniz SARI CIZMELI MEHMET AGA nin manevi asistani. Yazdiklarimi kelimesi kelimesine okuyun.

  • Hasan

    17.9.2017 02:39:32

    Sahip çıkılmayan herşey çalınır,ruhun bile

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı