"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cami kapatma kararı doğru bulunmadı

14 Haziran 2018, Perşembe 03:36
AVUSTURYA HÜKÜMETİNİN HUKUKSUZ KARARINA HER KESİMDEN TEPKİLER GELMEYE DEVAM EDERKEN AVUSTURYA'DA BİR İNTERNET GAZETESİNİN YAPTIĞI ANKET DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ. ''CAMİ KAPATMA'' KARARI İLE İLGİLİ YAPILAN ANKETTE KATILIMCILARIN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞUN SÖZ KONUSU KARARI DOĞRU BULMADIĞI GÖZLEMLENİYOR.

Avusturya'da HEUTE isimli internet gazetesi, Avusturya hükümetinin tepkilere neden olan hukuksuz "cami kapatma"nın kararının doğru bir yol olup olmadığıyla hususunda yaptığı anket dikkatleri üzerine çekti.

Katılımın devam ettiği ankete şu ana kadar görüş bildiren 104 bin 388 katlımcının % 94'ü cami kapatmayı doğru bulmadığını belirtti. Tartışmalı kararı doğru bulan katılımcılar ise % 6 düzeyinde kaldı.

HEUTE internet gazetesine ait http://www.heute.at/politik/news/story/Moscheen-Schliessung-Oesterreich-ATIB-IGGOE-Verbaende-setzen-sich-der-Regierung-zur-Wehr-55614191 adresini kullanarak siz de görüşünüzü belirtebilirsiniz.

***

Benzer içerikleri okumak için tıklayınız:

Ne olmuştu?

Avusturya İslâm’a mı, yoksa Müslümana mı ”ayar” vermek istiyor?

Bir kapanır, bin açılır inşallah

Cami kapatılması kabul edilemez

Avusturya’da kapatılan cami yeniden ibadete açıldı

***

 

Haber Merkezi

Etiketler: avusturya
Okunma Sayısı: 1785
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı