"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Can Dündar, Erdem Gül ve Enis Berberoğlu için istenen cezalar açıklandı

20 Aralık 2017, Çarşamba 13:40
MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin sanıklar Can Dündar, Erdem Gül ve Enis Berberoğlu hakkında "örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçundan açılan davada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, sanıklar Dündar, Gül ve Berberoğlu'nun 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinde kapalı yapılan duruşmaya, birleşen dava dosyası sanıkları Orhan Ceyhun Bozkurt, Mustafa İlker Yücel ile sanıklar Erdem Gül ve başka suçtan tutuklu sanık CHP Milletvekili Enis Berberoğlu katıldı.

Sanık Enis Berberoğlu'nun avukatı tarafından yapılan reddi hakim talebi, 15. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilmemesinin ardından gönderildiği İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesince de reddedildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında yürütülen Gülen Hareketi soruşturmasında firari konumunda bulunan Erkam Tufan Avtav'ın ByLock programı üzerinden bu dosyayla ilgili yaptığı görüşme dökümleri mahkemeye gönderildi.

AA

Etiketler: dündar, gül, berberoğlu
Okunma Sayısı: 2161
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı