"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Can Kardeş’lerden mezuniyet programı

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Gemlik Can Kardeş Kreşi öğrencilerinin yıl sonu mezuniyet töreni büyük ilgi gördü. Miniklerin sergiledikleri program veliler tarafından sık sık alkışlandı.

Gemlik Can Kardeş Kreşi öğrencilerinin yıl sonu gösterileri büyük beğeni topladı. Gemlik İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine kreş idarecileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda izleyici katıldı.

Sunuculuğunu Salih Güneş’in yaptığı programa öğrencilerin anne ve babalarıyla yakınları büyük ilgi gösterdi.

Kreş öğrencilerinin okuduğu Kur’ân-ı Kerîm’le başlayan programda İstiklâl Marşı, birlikten kuvvet doğar draması, Nasrettin Hoca gösterisi, ilâhiler, hadis-i şerifler, monolog, bilmeceler, çocuk şarkıları, miniklerin kendi aralarında dinî sohbette bulunması gibi faaliyetlerle sürdü.

Miniklerin başta Kur’ân-ı Kerîm okumaları olmak üzere program boyunca göstermiş oldukları başarı izleyicileri oldukça duygulandırdı. Programdan sonra veliler memnuniyetlerini dile getirerek çocuklarının gösterilerinden ve kreşte kazandırılan değerlerden son derece memnun olduklarını, evlâtlarının eğitim almalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek Aysel Kartal başta olmak üzere emeği geçen bütün öğretmen ve idarecilere teşekkür ettiler.

Program kreş öğrencilerinin izleyicileri selâmlaması, öğrencilerin tamamına karanfil hediye edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sonuçlandı. Gemlik / Yeni Asya

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2276
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • BİLAL

    18.5.2015 17:14:03

    Haydariye. Ağaç yaş iken eğilir. Çocuklar ne görürse onu yapar. Onların velileri bu günaha muhataptırlar.

  • bilal

    18.5.2015 09:53:23

    Çocukları kızlı erkekli dizmişsiniz. Hani buna haram diyordunuz.

  • Zübeyir

    18.5.2015 09:39:40

    Haydari'ye: Mesele sadece açık olmaları değil, bir erkek bir kız yan yana dizilmeleri ve mimsiz medeniyetin libasları ile süslenerek toplum huzuruna çıkmaları... burada iki hususa dikkat çekmek istiyorum: 1- masum sabiler günahsız, peki mimsiz medeniyetin esaslarına göre onları hazırlayan bizler (bu program için değil) zihniyet, yaşayış, giyim kuşam, özel günlerdeki giyim ve hazırlıklar gibi... 2- "bu asırda normal" olan kıyafetlerle yapılıyorsa, niye "can kardeş programı" deniliyor?

  • haydari

    18.5.2015 09:23:08

    Zübeyir kardeş, çocukların başları da açık. Acaba tesettürsüzlük mü olur? Etek giymişler, ki zaten dışarda da giyiyorlar; bu da mı tesettürsüzlük? Fark ettiysen onlar daha "çocuk". Günahsız sabiler yani. İnsaf ne diyeyim.

  • Zübeyir

    18.5.2015 09:07:15

    Minik can kardeşlere mimsiz medeniyetin tesettürsüz kıyafetleri giydirilmiş ve program yapılıyor... feya lil acep... nerede "can kardeşlik..."

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı