"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Can Kardeş Ramazan'a hazır

04 Haziran 2016, Cumartesi
Can Kardeş Dergisi Haziran sayısında Ramazan'a hazırlanıyor.

Can Kardeş Dergisi’nin bu ayki sayısında Ramazana merhaba diyor. İsmail Tezer’in kaleme aldığı “Ramazan Heyecanı” başlıklı yazısında, Arif ilk kez namaza başlamanın heyecanını yaşıyor. Renkli düşünceler köşesinde; Demirhan Kadıoğlu’nun “Yetimlerin En Güzeli Babaların En Mükemmeli” yazısında Peygamber Efendimizin (asm) nasıl bir baba olduğu, minik okurlara aktarıyor. Fatma Beyza Tütüncüoğlu ise gezi sayfasında, bir Ramazan klasiği sayılan Hırka-ı Şerif Camii’ne götürüyor.  

RAMAZAN GELDİ HOŞ GELDİ!

Ramazan geldiği zaman ayrı bir sevinç oluşur. Bir de davulcu olmadan Ramazan’ın tadı çıkmaz.

Şulenur Yaşar, minik arkadaşlara “Sen Ramazan davulcusu olsan, sahurda hangi sözleri söylerdin?” diye soruyor. Cevapları merak ediyorsanız; Mikrofon Sende Köşesinde!

UÇURTMALAR UÇUYOR!

Havalar iyice ısınmaya başladı. Ve karne heyecanı ile birlikte tatile de merhaba diyoruz. Bütün bir yıl boyunca çalıştığınız için kendinizi ödüllendirmelisiniz. Şule Gülgün, pratik ve maliyeti düşük olan bir uçurtmanın tüyolarını sizler için hazırladı. Haydi, uçurtmalar havaya! Hayvanlar Âlemi köşesinde ise; İrem Demir, çöllerin sessiz efendilerini anlatıyor. Develerin en ilginç özelliklerini okumaya ne dersiniz? 

HEM EĞLECENLİ HEM EĞİTİCİ

Tatilde zihninizi dinç tutabilecek uğraşlar arasında elbette test çözmek yer alır. Ayşegül Akakuş Akgün’ün hazırladığı eğlenceli testler çözülmeyi bekliyor. Can Kardeş’in ana karakteri Bizim Can, hasta ziyaretinin önemine değinirken, Hastalar Risalesi’nin bir çocukta bıraktığı izi anlatıyor. Uçan Çocuk, Kay Kay Kâmil, Vız Vız Arı ve Hayreddin Ekmen’in fırçasından çıkan Çizgilerle Kıssalar sizi bekliyor.

ÇOCUK HAKLARI

Sirkeci dergiler fuarında, bu sene bir panel gerçekleştirdi. Can Kardeş, Genç Yorum ve Bizim Aile dergileri ortak düzenlediği panelde Çocuk hakları gündeme geldi. Haberin devamını “Mutfaktan Haber Var” sayfasında, N. Nur Ener’den dinleyin. Tatilde çözebileceğiniz bulmacalar, daha neler neler… Hepsi ve daha fazlası Can Kardeş Çocuk dergisinde. 

Kültür Sanat Servisi

Okunma Sayısı: 2047
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı