"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Canlı bombaya müdahale eden şehidin evinde yas var

29 Haziran 2016, Çarşamba 15:33
İstanbul Yeşilköy Havaalanı'ndaki kanlı terör eylemini gerçekleştiren canlı bombalara ilk ateş eden görevlilerden biri olan ve o sırada şehit düşen gümrük muhafaza memuru 31 yaşındaki Umut Sakaroğlu'nun Hatay'ın Arsuz İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Arsuz İlçesi'nin Şarkonak Mahallesi'nde kahvehane işleten Gazel Sakaroğlu ile Zekiye Sakaroğlu'nun 5 çocuğundan 3'üncüsü olan Umut Sakaroğlu'nun bekar ve 3 yıllık memur olduğu belirtildi. Acı haberi alan aile, cenazeyi almak için İstanbul'a giderken yakınları ve komşuları eve akın etti.

Evde taziyeleri kabul eden amca Yunus Sakaroğlu, yeğeninin şehit olmadan önce teröristlere ateş açtığını öğrendiklerini söyledi. Sakaroğlu, "Bize söylenenlere ve internetten okuduğumuza göre önce teröriste ateş ederek onu etkisiz hale getirmeye çalışmış. Ondan sonra yaralanan terörist herhalde son anda pimleri çekip bombayı patlatmış. Olayı bu şekilde biliyoruz. Annesi, babası ve kardeşleri cenazeyi almak için İstanbul'a gitti" diye konuştu.

DHA

Etiketler: havalimanı, şehit
Okunma Sayısı: 1000
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı