"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çaresiziz ve acı çekiyoruz

04 Şubat 2018, Pazar
Türkiye Akreditasyon Kurumu’nda uzman yardımcısı olarak çalışan Ümit Horzum 6 Aralık günü saat 18 sıralarında Ankara’da kaçırıldığı iddia edildi.

Horzum’dan o tarihten beri eşi ve çocukları haber alamıyor. Olağanüstü Hal (OHAL) döneminde çıkarılan KHK ile kamu görevinden ihraç edilen Ümit Horzum 6 Aralık’ta kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldığı iddia edildi. Ümit Horzum’un eşi sosyal medyadan sesini yetkililere duyurmaya çalışıyor. Yaklaşık 2 aydır kayıp olan eşi için araştırmalar yapan Horzum, ‘Horzum Ailesi’ adıyla açtığı twitter hesabından şu paylaşımlarda bulundu; “Eşi kaçırılan birisi olarak ve müracaat etmesine rağmen gelişme kaydedilemediği için sokak sokak gezmek zorunda kalarak elde ettiğim bilgileri buradan paylaşmak istiyorum. Eşim Ümit Horzum, 06 Aralık 2017 de kaçırıldı. Emniyet, eşim Ümit Horzum’a ait en son 29.11.2017 tarihinde mobese kaydı olduğunu söyledi. Bir ipucu, görgü şahidi bulurum ümidi ile, Ankara sokaklarında dolaştım. Akaryakıt istasyonlarını gezdim. Nihayet, eşim Ümit Horzum’un  Samsun yolu Turgut Özal Bulvarı No: 30 adresinde faaliyet gösteren  Petrol mob. dek. tur. teks. otom. san. ve tic. A.Ş.’ye ait Opet bayiine giderek akaryakıt aldığını tesbit ettim. Ankara’da polisin tespit edemediği bir veriyi kendi halimle, tek başıma tespit edebildim. Duygularımı anlatamam. Çaresiziz ve acı çekiyoruz.”

Delillerin karartılmasından endişe ediyorum

Petrol İstasyonu görevlisi, kamera görüntülerinin 15 günde içerisinde silindiğini belirti. Zamanında, emniyet birimleri almış olsa idi, belki de eşimi peşinden takip eden şüphelilerin görüntüleri de tesbit edilmiş olacaktı. 05 Aralık 2017 gününe ait gerçekler bunlar. Emrinizdeki birimler bu kaydı nasıl bulamazlar. Akaryakıt istasyonlarından bilgiler anında, emniyet birimlerine de aktarılıyormuş. Soruşturmada görevli Emniyet birimleri, akaryakıt istasyonuna ait kamera görüntülerini silinmeden önce  zamanında almış olsa idi, belki de failler şimdiye kadar bulunacaktı. Eşim de kurtarılmış olacaktı. Hâlbuki, Eşimin, en son 29 kasım 2017 günü mobese kaydı olduğu söylenmişti. Delillerin karartılmasından ciddî endişe ediyorum.”

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 12611
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • arif

    4.2.2018 14:32:14

    Nasıl bir ülke olduk.ALLAHIM yanlarına bırakmasın.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı