"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çatıdan düşen kar kütlesi ölüme yol açtı

08 Şubat 2016, Pazartesi 11:01
Bitlis’in Tatvan ilçesinde, 6 katlı binanın çatısından düşen kar kütleleri yoldan geçen bir vatandaş ve yol kenarında park halinde olan bir aracın üzerine düştü. Yaşanan talihsiz olayda üzerine kar kütlesi düşen vatandaş ölürken, araç ise kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgilere göre, bugün sabah saatlerinde Tatvan'ın Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan 6 katlı binanın çatısında biriken kar kütleleri, düşmeyi engellemek için konulan demir ızgaralarla birlikte cadde üzerinde park halindeki bir aracın ve yoldan geçen bir vatandaşın üzerine düştü. Yaşanan talihsiz olayda tonlarca kar kütlesi altında kalan Asım Acar (60), çevredeki vatandaşlar tarafından ağır şekilde kaldırıldığı hastanede can verirken, araç ise kullanılamaz hale geldi. Araç içerisinde kimsenin olmaması, olası bir faciayı önlerken, aynı cadde üzerinde 2 gün önce de benzer bir olay yaşanmış, olayda yine bir araç, çatıdan düşen tonlarca kar altında adeta ezilerek kullanılmaz hale gelmişti.

Vatandaşlar, havaların ısınması ile birlikte, zemini kayganlaşan çatıdan üst üste düşmeye başlayan kar kütlelerinin kazalara sebebiyet vermemesi için yetkililerin önlem almasını istedi. 

Öte yandan, çatılardan düşen karlar son iki günde 2 aracın kullanılamaz hale gelmesine ve bir kişinin ölmesine neden olurken, yaşanan olaylara ve tehlikeye karşın her gün binlerce kişi tehlikeye aldırış etmeden aynı caddeyi kullanmaya devam ediyor.

Etiketler: bitlis, tatvan, kar kütlesi
Okunma Sayısı: 1542
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı