"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çaydanlık bombacısı PKK'lı yakalandı

19 Şubat 2017, Pazar 18:58
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, daha önce çaydanlık içinde el yapımı patlayıcı hazırlarken görüntüsü ele geçirilen PKK'lı terörist yakalandı.

Hakkari'de 11 ay önce PKK terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda ele geçirilen bir cep telefonunun hafıza kartında 4 PKK'lı teröristin söyledikleri şarkılar eşliğinde çaydanlıklar içersine el yapımı patlayıcı yerleştirdikleri tespit edildi. Görüntülerdeki 4 PKK'lıdan 3'ü çeşitli tarihlerde yapılan operasyonlarda ölü olarak ele geçirilirken, 1'i kaçmıştı.

Polis tarafından incelenen görüntülerde bomba hazırlayan PKK'lı teröristlerden kaçan M.G'nin kimliği tespit edildi. Yapılan istihbari çalışmalar sonrası M.G'nin Yüksekova'da bir evde saklandığını belirleyen polis 3 gün önce operasyon için düğmeye bastı. Yapılan operasyonda yakalanan M.G. emniyetteki sorgusunun ardından dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

DHA

Okunma Sayısı: 914
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı